Priskrbi.si

Preskoči na vsebino »

Spletno mesto
Vprašanje? Pokličite nas na 02 333 35 30

Trenutno ste na:

Splošni pogoji poslovanja

Splošni pogoji poslovanja spletne trgovine Priskrbi.si določajo pogoje nakupa ter prodaje izdelkov, ki jih izvaja podjetje Destinatum d.o.o., Holcerjeva ulica 7, 2204 Miklavž (v nadaljevanju ponudnik). Splošni pogoji poslovanja Spletne trgovine Priskrbi.si so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot) in mednarodnimi kodeksi za e-poslovanje.

Spletna prodajalna deluje 24 ur na dan in vse dni v tednu. Uporaba spletne strani je brezplačna.

Cene v spletni trgovini

Vse cene so v EUR, vključujejo DDV in veljajo ob potrditvi naročila s strani kupca. Pridržujemo si pravico do sprememb cen, razen če ni drugače navedeno (primer akcij in posebnih popustov). Navedene cene veljajo le za nakupe v spletni trgovini Priskrbi.si.

Plačilni pogoji

Kupnino za vaša naročila lahko trenutno plačate z naslednjimi načini plačila:

  • Plačilo po povzetju: Ob prejemu naročila in izbiri plačila po povzetju vam bomo po elektronski pošti poslali potrdilo o prejemu naročila, nato pa sledi dobava v dogovorjenem roku. Kupnino za naročeni izdelek plačate dostavni službi ob dostavi naročenega izdelka. Plačilo dostavni službi ob prevzemu je zaenkrat možno le z gotovino. Pri plačilu po povzetju velja cena izdelka, veljavna na dan naročila. (Pošta Slovenije vam bo zaračunala strošek poštne nakaznice po svojem ceniku).
  • Plačilo na transakcijski račun: Če ste izbrali plačilo na transakcijski račun, boste ob potrditvi naročila prejeli tudi podatke za nakazilo kupnine na TRR. Vaše naročilo bomo obdelali naslednji dan po prejemu plačila.

Občutljivi in osebni podatki se prenašajo po varni SSL povezavi, ki omogoča varno in brezskrbno spletno nakupovanje. Ponudnik kupcu izda račun na trajnem mediju z razčlenjenimi stroški. Kupoprodajna pogodba (naročilo) je v elektronski obliki shranjena na strežniku ponudnika in kupcu dostopna v vsakem trenutku v njegovem uporabniškem profilu (Moj profil), kjer je možno naročilo tudi natisniti.

Dostava

Dobava za artikle na zalogi je 3 delovne dni. V kolikor željenega izdelka ni na zalogi, vam blago dostavimo v roku 14 dni.

Za naročila do vrednosti 100 € se plača poštnina poštarju ali kurirju GLS-a po veljavnem ceniku. Za vsa naročila v vrednosti nad 100 €, je poštnina v decembru brezplačna.

Ponudnik se bo potrudil, da bo blago dostavljeno do naročnika v navedenih rokih. Po oddaji naročila boste prejeli sporočilo s kopijo naročila, ki vsebuje naročene artikle in skupno ceno. V sporočilu naročila bosta navedena tudi telefonska številka in naslov elektronske pošte za stike s kupci, na katerega se lahko obrnete v primeru kakršnihkoli vprašanj ali pripomb v zvezi z vašim naročilom. V primeru, da blaga, ki ste ga naročili, ni na zalogi, se bomo z vami dogovorili o dobavnem roku.

Pravica do zasebnosti

Ponudnik se zavezuje k trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Ur. list RS št. 86/2004) in Zakonom o zavarovalništvu. Vsi podatki, pridobljeni preko spletne strani Priskrbi.si bodo uporabljeni izključno za pošiljanje ponudb, računov, informativnega gradiva in ostale komunikacije, potrebne za zaključek naročila.

Garancija

Artikli imajo garancijo, če je tako navedeno na garancijskem listu. Garancija je veljavna ob upoštevanju navodil na garancijskem listu ter ob predložitvi računa. Garancijski roki so navedeni na garancijskih listih ali na računu. Garancija preneha veljati pri:

  • neupoštevanju navodil za uporabo,
  • popravilu, ki ga je opravila nepooblaščena oseba,
  • malomarnem ravnanju z izdelkom,
  • poškodbah, ki so nastale zaradi mehanskih udarcev po krivdi kupca oziroma tretje osebe.

Vračilo izdelkov

V naši trgovini skrbimo za kakovost blaga. V primeru, da ste prejeli izdelek, ki ne ustreza vašim željam ali potrebam, ga bomo z veseljem nadomestili z drugim ali vam vrnili denar. Nepoškodovanega, v originalni embalaži, lahko brez pomislekov vrnete v roku 15 dni od nakupa oz. sporočila o vračilu.

Pošljite ga s Pošto Slovenije na naše stroške - PPN (izključno kot poslovni paket) na naslov: Destinatum d.o.o., Holcerjeva ulica 7, 2204 Miklavž na Dr. polju in vrnili vam bomo vaš denar.

Seveda lahko izdelek tudi zamenjate. Pošljite nam ga nazaj in poslali vam bomo drug artikel. V tem primeru bomo mi pokrili stroške pošiljanja novega artikla.

Reklamacija

V primeru, da ste prejeli paket poškodovan med transportom, le tega takoj reklamirajte dostavni službi in nas obvestite na elektronski naslov podpora@priskrbi.si

Če ste prejeli napačen izdelek ali izdelek z napako, ga pošljte s Pošto Slovenije na naše stroške - PPN (izključno kot poslovni paket) na naslov: Destinatum d.o.o., Holcerjeva ul. 7, 2204 Miklavž na Dr. polju

Izdelek vam bomo zamenjali ali vrnili vaš denar. Seveda bomo mi pokrili stroške pošiljanja novega artikla.

Pritožbe in spori

Destinatum d.o.o. spoštuje veljavno zakonodajo o varstvu potrošnikov. Destinatum d.o.o. se po vseh močeh trudi izpolnjevati svojo dolžnost zagotavljanja učinkovitega sistema obravnavanja pritožb.

V primeru težav se kupec s podajalcem Destinatum d.o.o. lahko poveže telefonsko na telefonsko številko 02 3333 530 ali po elektronski pošti na info@destinatum.si. Pritožba se odda prek e-poštnega naslova info@destinatum.si Postopek obravnave pritožbe je zaupen.

Destinatum d.o.o. se zaveda, da je bistvena značilnost potrošniških sporov nesorazmernost med ekonomsko vrednostjo zahtevka in potrebnim časom ter stroški, ki nastanejo zaradi reševanja spora, kar je tudi glavna ovira, da potrošnik ne sproži spora pred sodiščem. Zato si Destinatum d.o.o. prizadeva po svojih najboljših močeh, da se morebitni spori rešijo sporazumno.

Izvensodno reševanje potrošniških sporov

Skladno z zakonskimi normativi Destinatum d.o.o. ne priznava nikakršnega izvajalca izvensodnega reševanja potrošniških sporov kot pristojnega za reševanje potrošniškega spora, ki bi ga potrošnik lahko sprožil v skladu z Zakonom o izvensodnem reševanju potrošniških sporov.

Destinatum d.o.o., ki kot ponudnik blaga in storitev omogoča spletno trgovino na območju RS, na svoji spletni strani objavlja elektronsko povezavo na platformo za spletno reševanje potrošniških sporov (SRPS). Platforma je na voljo potrošnikom tukaj

https://webgate.ec.europa.eu/odr/main/index.cfm?event=main.home.show&lng=SL.

Navedena ureditev izhaja iz Zakona o izvensodnem reševanju potrošniških sporov, Uredbe (EU) št. 524/2013 Evropskega parlamenta in Sveta o spletnem reševanju potrošniških sporov ter spremembi Uredbe (ES) št. 2016/2004 in Direktive 2009/22/ES.

Želimo vam obilo prijetnih in ugodnih nakupov!

Kontaktne informacije

Destinatum d.o.o.
Holcerjeva ulica 7,
2204 Miklavž na Dravskem polju
ID za DDV: SI43949371

Telefon: 02 333 35 30
Fax: 02 333 35 30
e-mail: podpora@priskrbi.si