Priskrbi.si

Preskoči na vsebino »

Spletno mesto
Vprašanje? Pokličite nas na 02 333 35 30

Trenutno ste na:

Politika uporabe piškotkov

Ta pravilnik o piškotkih pojasnjuje, kaj so piškotki in kako jih uporabljamo, vrste piškotkov, ki jih uporabljamo, tj. podatke, ki jih zberemo s piškotki in kako se te informacije uporabljajo, ter kako nadzirati nastavitve piškotkov. Za dodatne informacije o tem, kako uporabljamo, shranjujemo in varujemo vaše osebne podatke, glejte naš pravilnik o zasebnosti. Svoje soglasje iz izjave o piškotkih na našem spletnem mestu lahko kadar koli spremenite ali prekličete. Več o tem, kdo smo, kako lahko stopite v stik z nami in kako obdelujemo osebne podatke, preberite v naši Politiki zasebnosti. Vaše soglasje velja za naslednje domene: priskrbi.si

Spletna trgovina Priskrbi.si, s katero upravlja Destinatum d.o.o., uporablja piškotke.

 

Piškotki so datoteke, ki se ob obisku spletnega mesta namestijo na uporabnikovo napravo (računalnik, telefon ipd.), s pomočjo katere uporabnik dostopa do spletnega mesta. Ob ponovnem obisku spletnega mesta dobi ponudnik vpogled v podatke na uporabnikovi opremi, ki so se zbrali s pomočjo piškotkov.

 

Ponudnik s pomočjo piškotkov pridobi podatke o uporabi spletnega mesta ter o nekaterih značilnostih uporabnika oziroma njegove opreme, s katero dostopa do spletnega mesta (npr. ločevanje med uporabniki, datum zadnjega obiska, nastavitve jezika in druge uporabniške nastavitve na spletnem mestu in podobno). Natančni nameni obdelave zbranih podatkov so za vsak posamezen piškotek navedeni v spodnji tabeli.

 

Podatki, zbrani s pomočjo piškotka, sami po sebi ne omogočajo identifikacije uporabnika v smislu določb Zakona o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1), kar pomeni, da zgolj na podlagi tako zbranih podatkov ni mogoče ugotoviti imena in priimka in drugih identifikacijskih podatkov uporabnika.

 

Uporabljeni piškotki


Piškotek Vrsta Namen uporabe Trajanje
_utma do _utmz zunanji Beleženje statistike obiskov - Google Analytics do 2 leti
frontend lastni Omogoča prijavo uporabnika, uporabo spletne košarice in zaključek nakupa. do 24 ur
cc_analytics zunanji Shranjevanje odločitve o uporabi piškotkov za beleženje statistike obiskov. do 1 leta